Nőgyóggyászati vizsgálat | Nőgyógyászati szűrővizsgálat

A vizsgálatokra előjegyzés feltétlenül szükséges!

Az előjegyzés telefonos bejelentkezéssel és időpont egyeztetéssel történik. Időpont nélkül a rendelésen senkit nincs lehetőség fogadni.

Tel: +3630/2-955-778 (csak bejelentkezéssel kapcsolatban). A számon sms-ben bejelentkezni nem lehet.
A szám hívható:
Hétfőn és Szerda 17 - 20; Péntek: 10 - 13 óra között.
Továbbá az előadásokra és a légzőgyakorlatokra is itt lehet jelentkezni.

Időpontot a rendelésre más időpontban és más telefonszámon nem tudunk adni!
A rendelésre a termeszetesnogyogyaszat@gmail.com címen is lehetséges bejelentkezni.

Amennyiben előjegyzés alapján csak hetek múlva kap időpontot, azonban úgy érzi, hogy előbb lenne szükség vizsgálatra, akkor legyen szíves a telefonba jelezni, hogy a várólistán regisztráljuk. Ez utóbbi esetben lemondás esetén ezen betegeknek elsőbbségük van, próbáljuk őket értesíteni. A találkozásig érdemes elkezdeni olvasni a Sport és jóga,az Újjászületéstan (ez egy Mazdaznan kiadvány), vagy A második Szív,avagy a női újjászületés útjai című könyveket.
A bejelentkezéssel kapcsolatban fontos, hogy amennyiben a kolléganő nem veszi fel a telefont vagy foglalt a vonal, akkor a bejelentkezésekkel kapcsolatban adminisztrációt végez vagy ép időpontot ad ki. Tehát ez nem azt jelenti, hogy nem lehet bejelentkezni. Tisztelettel kérjük türelmes, ismételt próbálkozásukat. Köszönöm !

A rendelésen az időpontok 20 perces időtartalmat foglalnak magukba, ennek ellenére mindenkivel annyit foglalkozom, amennyi szükséges, mivel egyénre szabott konzultáció és kezelés folyik a futószalagszerű ellátás helyett.  Ebből kifolyólag - ha valakivel a konzultáció pl.:30 percesre sikerül - a rendelési időben csúszások keletkezhetnek, melyek előre nem kiszámíthatóak. Csúszás keletkezhet a budapesti forgalom miatt az időpontjukhoz képest később érkező páciensek miatt is vagy ha szülés miatt később kezdődött a rendelés. Ezért kérjük türelmes és megértő várakozásukat. A nőgyógyászati rendelésen a rövidebb vagy hosszabb várakozás idő remek lehetőség -az adminisztrációt követően és az együttműködés feltételeinek elolvasása és aláírása után-, az életmóddal és a betegségekkel, a lelki állapottal foglalkozó specifikus kérdőívek kitöltésére.

A várakozási idő hosszán történő bosszankodás helyett, vagy kísérővel történő beszélgetés helyett ez sokkal hasznosabb. Fontos, hogy a kérdőíveket mindenki egyedül töltse ki a kísérő nélkül, mivel a terápia egyénre szabása csak így lehetséges. Fontos az is, hogy kísérő akkor érkezzen a vizsgálatra vagy konzultációra, ha van ideje, energiája és türelme a várakozásra a várandós párja, vagy a nőgyógyászati páciens gyógyulásának érdekében. Máskülönben jelenléte inkább gátló tényezőként hat, nem pedig segítőként. Mivel egyrészt a kísérő kérdéseinek és problémáinak megoldásaival telik el a konzultációs idő, másrészt a többi vizsgálatra várakozó pácienst zavarhatja a kérdőívek kitöltése közben, illetve a rendelésen segítő kolléganő sem tudja a bejelentkezéssel kapcsolatos telefonokat kezelni.

A várandósság hónapjaiban, és a nőgyógyászati betegségek kezelésének időszakában a férfiak legfontosabb feladata párjuk leggyengédebb érzéseinek felkeltése, elnyerése és megtartása. Nem pedig a jó szándék által vezérelve,az interneten olvasottak alapján ,akaratlanul is negatív szuggesztiók özönét zúditani a várandósra vagy a nőgyógyászati betegre. Ugyanez utóbbi vonatkozik a családtagokra, rokonokra és munkatársakra is.

Amennyiben bejelentkezéskor a probléma típusát is röviden megadja a kolléganőnek, a megfelelő kérdőívet elő tudjuk készíteni a megbeszélt időpontra és az általános dokumentációt követően kitölthető az. Az előjegyzést követően, a megbeszélt időponthoz képest 24 órán belüli lemondás esetén a nőgyógyászati konzultáció költségének fele fizetendő a következő alkalommal a rendelő rezsi díja és az asszisztenső munkadíja miatt. A kisgyermekek által a rendelő berendezésében okozott károkat minden esetben meg kell téríteni. A megbeszélt időponthoz képest 24 óránál korábban történő lemondást a bejelentkezési telefonszámon (06302955778) tudjuk fogadni akár sms-ben is. A lemondott időpontok nagyon fontosak,,mert sürgős problémával jelentkező betegeknek kiadhatóak a későbbiekben. Ezért kérném mindenkitől, hogy aki mégse tud a rendelésre jönni, a lemondásáról értesítse a kolléganőt. Amennyiben előjegyzés alapján csak hetek múlva kap időpontot, azonban úgy érzi, hogy előbb lenne szükség vizsgálatra, akkor legyen szíves a telefonba jelezni, hogy a várólistán regisztráljuk. Ez utóbbi esetben lemondás esetén ezen betegeknek elsőbbségük van, próbáljuk őket értesíteni

A kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, hogy a vizsgálatra való érkezés előtt legyenek szívesek ellenőrizni az önök által megadott telefonszámukat, hogy a rendelés véletlenül nem marad e el szülés vagy váratlan kórházi munka miatt a megbeszéltek ellenére. Mindenkit megpróbálunk időben értesíteni természetesen. Megértésüket köszönjük ! A várható késésről a következő telefonszámon lehet érdeklődni rendelési időben: 06-1-2090179. Továbbá az előadásokra, a légző gyakorlatok tanítására is ezen a számon lehet jelentkezni rendelési időben.

Az általam tartott előadások, légzőgyakorlatok tanítása megfelelő számú jelentkező esetén indul. Információk következő előadásról, légzőgyakorlat tanításról majd a honlapomon jelennek meg, illetve a leletközlésre használt email címen át küldjük el.

A magánrendelő címe:

XI.kerület Kosztolányi Dezső tér 11. V. emelet 7-es ajtó, 40-es kapucsengő.
Rendelési idő
Hétfő és Szerda : 16:00-19:00
Csütörtök 08:00-12:00
Jó tanács!
A természetes fogamzásgátlás kombinált módszere, illetve a gát- és hüvelyizomzat erősítése egyenként 20-20 perces téma önmagában. Ezért a részletek megismerése céljából érdemes erre külön konzultációs időpontot kérni. Vagy az ezekkel kapcsolatos előadásokon részt venni.

FONTOS:


A természetgyógyászati módszerek használata nem helyettesítik az orvosi kivizsgálást de az orvosi terápiát hatékonyan kiegészítik. Az időpontra nemcsak a várandóskönyvét és a menstruációs naptárát, hanem az összes korábbi leletét, zárójelentését (a várandósságot megelőző időszakból is) ,időrendi sorrendben előkészítve, hozza magával, legyen szíves. Azért, hogy a konzultációs idő ne leletrendezéssel, hanem hatékony beszélgetéssel teljen el. Az e-mailen megkapott leleteit kérjük nyomtatott formában elhozni. A szülések miatt elmaradt rendelések pótrendelése a normál rendeléseken kívüli időpontban is történhet. Ezért elképzelhető, hogy az itt feltűntetett rendelési időn kívüli időpontot egyeztetünk. Tisztelettel kérném a pácienseiket és kísérőiket, hogy telefonbeszélgetéseiket ne a rendelő területén, hanem a rendelő előtti folyosón intézzék, mert a várakozók nyugalmát és a betegellátás folyamatát (mind a recepción, mind a vizsgálóban) zavarhatják.

Szabadság ideje alatt rendelést nem tartok, szüléshez nem vagyok hívható, telefonhívásokat fogadni és e-maileket olvasni nem tudok. Ilyenkor sürgős esetben a lakhely szerinti területi szakrendelő nőgyógyászati ambulanciáját javasolt felkeresni.

Térkép


View Larger Map