Egészségügyi hüvelyi tágító készlet

Használata javasolt olyan nőknek, akiknek belső hüvelyfali vagy hüvelybemeneti szűkülete van különböző okokból például túlzott izomtónus, fokozott izomgörcs készség vagy hegszövet kialakulása következtében: vaginizmus, fájdalmas szexuális élet (dysparenuia), menopausa, belső hüvelyfali vagy hüvelybemeneti szűkület sugárterápiát vagy nőgyógyászati műtét után, hüvelyplasztikai műtétet követően, lichen sclerosus (kraurosis vulvae) esetében, szeméremtesti fájdalomnál (vulvodynia).

Használati mód: Az orvosi szilikonból készült hüvelytágító készlet egyéni használatra javasolt. A legkisebbtől a legnagyobb méretűig alkalmazható az egyéni adottságokat figyelembe véve. Minden egyes darabot néhány percig érdemes a hüvelyben tartani. Használatuk álló helyzetben lehetséges , egyik lábat székre helyezve vagy fekve. Hacsak az orvos másképp nem rendeli, napi használat indokolt a fenti nőgyógyászati állapotokban.

Leírás: A szilikon tágító egy sima műanyag henger kerek heggyel. Használata elősegíti a hüvely rugalmasságának fokozását.

Alapanyag: orvosi szilikon.

Orvostechnikai eszköz.

A készlet tartalma: 6 különböző méretű (11 mm-50 mm átmérő között) és színű tágító, tároló zacskó és Sylk zselé.

Fontos: Minden használat után meg kell győződni, hogy szárazon kerülnek tárolásra a zsákban a dilatátorok. Fertőtlenítés céljából néhány percig forró vízben való főzés megvalósítható.

Angol nyelvű anyag letöltése