Pre-Seed ®

Alkalmazás:

Pre-Seed ® a fogamzást elősegítő hüvelyi síkosító krém,melyet a gyermeket kívánó párok részére fejlesztettek ki. Használata biztonságos, a peteérés időszakában néhány perccel a szexuális élet előtt szükséges a nőnek használnia. A krém optimális pH-érték (7,0 - 7,4) értéket biztosít a termékenység folyamatához, ugyanakkor nem károsítja a spermiumokat, ellentétben sok hüvelyi síkosító krémmel szemben. Hatására csökken a hüvelyváladék az ozmotikus gátja és a spermiumok könnyebben jutnak a méhnyakon át a méhbe.

Egyedülálló tartalma hasonlít az egészséges nőknél az ovuláció időszakában termelődő és a termékenységet segítő méhnyak váladék összetételéhez. Továbbá a Pre-Seed a hüvely szöveteire jtva,kiegészítő síkosítóként is funkcionál, így megkönnyíti és kényelmesebbé teszi az együttlétet.

Információk:

  • Színtelen, íztelen és szagtalan készítmény
  • Klinikailag tesztelt és az orvosilag ajánlott
  • A termékenységet segítő síkosító anyag, részben hasonlít a termékenységi időszakban egészséges nőknél megfigyelhető méhnyak váladékhoz, másrészt a spermiumok számára optimális környezet hoz létre és elősegíti funkciójukat.

További információk és tanulmányok:

www.ingfertility.com

Összetevők:

Tisztított víz, Hydroxyethylcellulose, Pluronic, Nátrium-klorid, Nátrium-foszfát, Carbomer, Methylparaben, Nátrium-hidroxid, Arabinogalaktán, Kálium-foszfát, Propylparaben.

Tárolás

5 ° - 30 ° C-on
pH - érték: 7,0 - 7,4
Ozmolalitás: 260 mOsm / kg - 370 mOsm / kg- (Ion koncentráció)

A kiszerelés tartalma:

40 mg-os, többször használható tubus, egyszer használatos applikátorokkal ( 9-10 alkalmazásra elégséges) GEL

Angol nyelvű anyag letöltése