Premeno duo

Pre meno ® Duo hüvelyi kúpok fokozzáka hüvely nedvesség tartalmát és a hüvelyfali sebek gyógyulását gyorsan és a hormon-mentesen .

A hüvelyi szárazság nagyon kellemetlen lehet a mindennapi életben. Irritációt és a fájdalmat, és a hüvelyfal és hüvelybemenet repedéses sérüléseit okozza. Ezek az állapotok szeméremtesti diszkomfort érzést, viszketést, fájdalmas szexuális életet és gyulladást eredményezhetnek. A visszatérő erős panaszok gátolhatják a normális szexuális életet, és az életmniőséegt is károsíthatják.

A Pre meno ® Duo nem csak csökkenti ezeket a tünetek, hanem rendszeres használatával meg is előzi őket.

Pre meno ® Duo hüvelykúpok segítik a hüvelyi nedvességet gyorsan visszaállítani. A menopauza életszakaszában lévő nőknek is hasznos a kúp, mert hormonmentesen a hüvelyi nyálkahártya regenerációját támogatja.

Összetevők

Hialuronsav-nátrium, Tejsav, nátrium-laktát

Alkalmazási területek:

Minden típusú hüvelyi szárazság kezelésére, melyet többek között a stressz, a szoptatás, a fokozott szexuális élet,fogamzásgátló tabletták szedése, a menopauza okoz,tovább egyéb esetekben is, például kemoterápia után. Nagyon jól tolerálható és korlátozás nélkül használható, mert hormonmentes.

Tartalom:

10. hüvelykúp (kúpok)
Gyártó:
Deltamed GmbH
Raiffeisenstr. 8a
61169 Friedberg
PZN 6078411
0124
www.premeno.de

Angol nyelvű anyag letöltése

Forgalmazó:

www.medintim.de

Kessel Marketing & Vertriebs GmbH
Kelsterbacher Straße 28
64546 Mörfelden-Walldorf, Németország
TEL. +49 (0) 6105 20 37 20
Fax +49 (0) 6105 45 59 01
E-Mail: service@medintim.de